Відновлення роботи Корнинського ДНЗ

25 вересня 2017 року відбулась визначна подія для Корнинського дошкільного навчального закладу. Адже писля 1 року перерви після трагічних подій 29 вересня 2016р.

Отже про хороше …… Нас прийшли привітати з подарунками: голова Рівненської  районної державної адміністрації Пилипчук В.О.; голова Рівненської районної ради Стельмах  В. П.; начальник відділу освіти РРДА Набочук О.Ю.; начальник відділу культури і туризму

Солодуха І.О.; Корнинський  сільський голова Горбатюк-Василейко Р.О.;методист РРМК Савченко О.Ю. заслужений працівник культури Пастушенко А.С., митрофорний протиєрей Микола, а також батьки та жителі села.

Звичайно не обійшлась наша робота і без спонсорів, які також завітали розділити нашу радість та вручити нам красиві та корисні подарунки.

 

 

 

Всім сердечно, щиро дякуємо за підтримку, допомогу ,терпіння протягом всього ремонтного періоду.

Особливу вдячність хочеться висловити нашому сільському голові Горбатюку-Василейко Роману Олексійовичу за розуміння, підтримку, як моральну так і матеріальну.

Дякуємо підрядчику Козлюку Р.М. та його команді за якісний ремонт розуміння та терпіння.

Корнинській школі I-IIIст. за подаровану бруківку, яка вкрила доріжку до дошкільного закладу.

Бажаємо всім вам:

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла !

“Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає “поміж рядків” її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу”.

В.Сухомлинський